خرید لوله آلیاژ ارزان
متال طاها

ارزانترین قیمت لوله آلومینیومی

ارزانترین قیمت لوله آلومینیومی لوله آلومینیومی: به طور کلی لوله ها به گونه ای تولید می شوند که انواع سیالات از مکانی به مکان دیگر قابل انتقال باشد. لوله ها بسته به نوع سیال و شرایط کاربرد انواع مختلفی دارند که برای پروژه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

ارزانترین قیمت لوله آلومینیومی
ارزانترین قیمت لوله آلومینیومی

 

ارزانترین قیمت لوله آلومینیومی

برای انتقال برخی سیالات استفاده از لوله های فولادی ضروری است. زیرا قرار است این مواد از جاده هایی با رودخانه و آب و هوای بد عبور کنند. در برخی موارد باید خواص سیال حفظ شود، به عنوان مثال لوله ای که برای انتقال شیر بین دو قسمت یک کارخانه استفاده می شود، اهمیت زیادی خواهد داشت. در این مقاله در سایت سامان تجارت در مورد نوع خاصی از لوله آلومینیومی صحبت می کنیم و قصد داریم کاربردها و ویژگی های این نوع لوله را بررسی کنیم.

ارائه پرفروش ترین محصول در بازار; لوله آلومینیومی

لوله آلومینیومی به رنگ سفید نقره ای و بسیار نرم و انعطاف پذیر است.ارزانترین قیمت لوله آلومینیومی این فلز متعلق به گروه بور است. آلومینیوم سومین عنصر فراوان روی زمین است و چگالی کمی دارد. هنگامی که این ماده در معرض محیط های خورنده قرار می گیرد، یک پوشش غیرفعال بر روی سطح خود ایجاد می کند و در نتیجه از خوردگی بیشتر ساختار داخلی آن جلوگیری می کند. آلومینیوم عمدتاً با عناصری مانند مس، منگنز، روی، منیزیم و سیلیکون آلیاژ می شود.

ارزانترین قیمت لوله آلومینیومی

آلومینیوم یک عنصر شیمیایی

آلومینیوم یک عنصر شیمیایی با عدد اتمی 13 و نماد شیمیایی Al است. این عنصر تمایل زیادی به اکسیژن دارد و در مواجهه با هوا یک لایه اکسید محافظ روی سطح ایجاد می کند. آلومینیوم هم از نظر رنگ و هم از نظر قابلیت بازتاب نور شبیه نقره است. ارزانترین قیمت لوله آلومینیومی این عنصر نرم، غیر مغناطیسی و چکش خوار است. آلومینیوم دارای ایزوتوپ پایدار Al; این ایزوتوپ بسیار رایج است و آلومینیوم را دوازدهمین عنصر رایج در جهان می کند. خاصیت رادیواکتیویته Al در تاریخ سنجی رادیومتری استفاده می شود.

انواع لوله های آلومینیومی.

باید بدانید که لوله ها از هر نوع که باشند به دو صورت بدون درز و درز تولید می شوند. لوله های بدون درز هیچ نوع اتصالی در بدنه خود ندارند، اما همانطور که از نام آن پیداست، لوله های جوشی پس از تشکیل ورق، مکانی برای اتصال و ایجاد شکل لوله نهایی خواهند داشت. این مکان توسط دستگاه جوش متصل می شود. لوله های بدون درز معمولاً در برابر نشتی مقاوم تر هستند. به طور کلی تفاوت این دو نوع لوله در فرآیند ساخت آنهاست.

صنایع هواپیما و فضایی

1. صنایع هواپیما و فضایی: از لوله آلومینیومی برای ساخت قطعات هواپیما، موشک و سایر وسایل هوایی استفاده می شود. این نوع لوله فولادی به دلیل وزن سبک و استحکام بالا از اهمیت بالایی برخوردار است.

صنعت خودرو

2. صنعت خودرو: از لوله آلومینیومی در صنعت خودروسازی برای ساخت بدنه و قطعات خودرو مانند ریل، میل فرمان و سپر عقب استفاده می شود. به دلیل وزن سبک و خواص مکانیکی خوب، این لوله فولادی عملکرد را بهبود می بخشد و سایر ویژگی های خودرو مانند راندمان سوخت و عملکرد را بهبود می بخشد.

صنعت ساختمان

3. صنعت ساختمان: از لوله های آلومینیومی در صنعت ساختمان سازی برای ساخت قرقره، درب و پنجره آلومینیومی و سازه های فلزی استفاده می شود. این لوله فولادی به عنوان جایگزین سبک و مقاوم برای آهن و فولاد در ساختمان ها استفاده می شود. علاوه بر این، از لوله های آلومینیومی در زمینه سیستم های تهویه، تراس و تولید انرژی خورشیدی استفاده می شود. قیمت لوله آلومینیومی

صنایع دریایی

4. صنایع دریایی: لوله آلومینیومی با مقاومت در برابر خوردگی بالا در محیط های دریایی برای ساخت قطعاتی مانند کشتی ها، قایق ها و سکوهای نفتی استفاده می شود. قیمت لوله آلومینیومی

صنعت الکترونیک

5. صنعت الکترونیک: از لوله آلومینیومی در صنایع الکترونیک برای ساخت قطعات الکتریکی مانند کولرهای حرارتی و باتری ها استفاده می شود. این لوله فولادی به عنوان یک هسته خنک کننده یا مبدل حرارتی در دستگاه های الکترونیکی عمل می کند.

ارزانترین قیمت لوله آلومینیومی

لوله های آلومینیومی به روش های مختلفی تولید می شوند.

روش جوشکاری: در این روش ابتدا ورق آلومینیوم به شکل استوانه ای خم می شود. سپس لبه های سیلندر جوش داده می شود تا یک لوله آلومینیومی تشکیل شود. این روش با آماده سازی و جوشکاری هر دو لبه سیلندر انجام می شود و عموماً با جوش برقی با نازل یا بدون نازل انجام می شود.

روش های ساخت لوله های فولادی آلومینیومی

روش ریخته گری: در این روش آلومینیوم مذاب را در قالب لوله ای شکل می ریزند. سپس لوله مذاب سرد شده و از قالب خارج می شود. این روش به صورت ریخته گری گرم یا ریخته گری مشعل انجام می شود و بسته به نیاز می توان با استفاده از تجهیزات دستی یا اتوماتیک انجام داد.

ارزانترین قیمت لوله آلومینیومی

فرآیندها در سازندگان مختلف

لازم به ذکر است که این فرآیندها در سازندگان مختلف به صورت متفاوتی قابل انجام است و هر یک از این روش ها مزایا و معایب خود را دارند. علاوه بر این، پس از ساخت لوله آلومینیومی، می توان مراحل مختلفی مانند تمیز کردن، نورد، خمش و تکمیل را نیز برای به دست آوردن شکل نهایی انجام داد تا خواص فولادی لوله بهبود یابد.

ابعاد و وزن لوله آلومینیومی

ابعاد و وزن لوله آلومینیومی به کاربرد، استاندارد و نوع آلیاژ بستگی دارد. این لوله های فولادی در سایزها و ابعاد مختلف تولید می شوند. برخی از ابعاد رایج لوله های آلومینیومی عبارتند از:طول: معمولاً در طول های مختلف مانند 2 متر، 3 متر یا بیشتر قابل تولید است.

وزن لوله های آلومینیومی

وزن لوله های آلومینیومی می تواند به طور قابل توجهی کمتر از وزن فولاد معمولی باشد. وزن واحد لوله فولادی آلومینیومی به قطر داخلی، قطر خارجی و ضخامت آن بستگی دارد. یک لوله شیشه ای آلومینیومی می تواند بسیار سبک تر از شیشه معمولی باشد. به عنوان مثال، یک لوله فولادی آلومینیومی با قطر داخلی 20 میلی متر، قطر بیرونی 25 میلی متر و ضخامت 2.5 میلی متر می تواند تقریباً 0.353 کیلوگرم در هر متر طول وزن داشته باشد.

مشخصات فنی لوله آلومینیومی.

لازم به ذکر است که این اعداد بسته به استاندارد و کاربری لوله آلومینیومی قابل تغییر می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به آیین نامه مربوطه مراجعه نمایید و یا با کارشناسان ما در پرگس آهن تماس حاصل فرمایید.لوله آلومینیومی نوعی لوله است که از آلومینیوم ساخته شده است. مشخصات فنی لوله های فولادی آلومینیومی عبارتند

قطر لوله آلومینیومی

قطر: قطر لوله آلومینیومی می تواند متفاوت باشد و در اندازه های مختلف موجود است.
ضخامت دیوار: ضخامت دیواره لوله آلومینیومی نیز می تواند متفاوت باشد و با توجه به نیاز لوله متفاوت است.
طول: طول لوله آلومینیومی نیز معمولاً متغیر است و می تواند به صورت استاندارد یا سفارشی عرضه شود.

جنس لوله های آلومینیومی

جنس: لوله های آلومینیومی از آلیاژهای آلومینیوم با درصدهای مختلف عناصر فلزی ساخته شده اند.
لوله های آلومینیومی به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فرد خود در صنایع مختلفی از جمله خودروسازی، هوافضا، ساخت و ساز، الکترونیک و بسیاری دیگر مورد استفاده قرار می گیرند.

ارزانترین قیمت لوله آلومینیومی-ارزانترین قیمت لوله آلومینیومی-ارزانترین قیمت لوله آلومینیومی- قیمت لوله آلومینیومی- قیمت لوله آلومینیومی- قیمت لوله آلومینیومی- قیمت لوله آلومینیومی- قیمت لوله آلومینیومی- قیمت لوله آلومینیومی- قیمت لوله آلومینیومی- قیمت لوله آلومینیومی- قیمت لوله آلومینیومی- قیمت لوله آلومینیومی

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

فقط کافیه یک بار از ما خرید کنی

معرفی انواع ورق
[aparat id="TBYmO" width="full"]
معرفی مجموعه متال طاها
[aparat id="sJ8By" width="full"]

محبوب ترین مقاله ها

دسته بندی مقالات

برچسب های ضروری