وزن پروفیل لنگه دری
متال طاها 09123474512

قیمت لوله ناودانی فلزی

قیمت لوله ناودانی فلزی ناودان پروفیل فولادی است که در دسته پروفیل های باز قرار می گیرد. این پروفیل از یک سطح افقی به نام تار و دو سطح عمودی به نام بال تشکیل شده است. در این مقاله می خواهیم در مورد اینکه ناودان چیست و چه کاربردهایی دارد صحبت کنیم.

قیمت لوله ناودانی فلزی
قیمت لوله ناودانی فلزی

قیمت لوله ناودانی فلزی

ناودان ها به مواد مختلفی از جمله گالوانیزه، آلومینیوم و فولاد ضد زنگ طبقه بندی می شوند. این محصول بسته به جنس ساخته شده با قیمت های متفاوتی در بازار موجود است. نوع آلومینیومی ناودان سبکتر بوده و از شکل پذیری و استحکام بالایی برخوردار است.

بیشترین کاربرد ناودان آلومینیومی در ساخت چهارچوب در و پنجره، چارچوب سازه ای و شاسی تریلر می باشد.

تاریخچه ناودان ها

استفاده از ناودان در آغاز قرن بیستم آغاز شد. در طول جنگ جهانی دوم، ناودان ها بخش مهمی از فولاد در ساخت و ساز بودند. پس از جنگ جهانی دوم، کارخانجات فولاد گسترش بیشتری یافتند و تولید فولاد و ناودان نیز گسترش یافت.

با رشد استفاده از سازه‌های فلزی در ساختمان‌ها، تقاضا برای محصولات فولادی افزایش یافت و برای این منظور تولیدکنندگان پروفیل‌های فولادی به‌ویژه ناودان‌ها را تولید کردند.

انواع ناودان

ناودان ها به طور کلی بر اساس فرآیند ساخت و ظاهرشان به انواع مختلفی طبقه بندی می شوند. اگر بخواهیم ناودان ها را بر اساس فرآیند تولیدشان دسته بندی کنیم باید به موارد زیر اشاره کنیم:

انواع ناودان از نظر فرآیند تولید

ناودان ها از نظر فرآیند تولید به دو دسته کلی تقسیم می شوند:

ناودان نورد

فرآیند تولید کانال شامل تولید یک شمش خام گرم شده با عبور دادن آن از طریق غلتک هایی است که به عنوان کارخانه های نورد شناخته می شوند. ناودان ها بسته به سایز ناودان ها با همان اندازه از خط تولید خارج می شوند که به آن ناودان کارخانه می گویند.

خندق پرسی

ناودان پرس شده همانطور که از نامش پیداست با فشار دادن ورق های 6 متری تولید می شود. این نوع ناودان در سایزهای مختلف بنا به درخواست مشتری قابل ساخت می باشد.

ایجاد لبه

ناودان پرس بسته به ورق فلزی که از آن ساخته می شود در صنایع مختلفی استفاده می شود. از این نوع ناودان به دلایل زیبایی شناختی و ایجاد لبه هایی که نیاز به صاف بودن دارند در ساخت و ساز نیز استفاده می شود.

انواع ناودان ها با توجه به ظاهر

علاوه بر فرآیند، انواع ناودان را می توان از نظر ظاهر طبقه بندی کرد:

ناودان تک

از ناودان های ساده در صنعت و ساخت و ساز استفاده می شود. آبچکان تک در سایزهای مختلف از 8 تا 16 تولید می شود که ارتفاع این نوع آبچکان از 30 میلی متر تا 400 میلی متر متغیر است و ارتفاع و ابعاد این نوع محصول به نیاز مشتری بستگی دارد.

ناودان های ساده بسته به نوع مشتری در اندازه های مختلف قابل تولید می باشند. تک کانال در پایه و فریم تجهیزات صنعتی، کابین کامیون، فریم و … استفاده می شود.

برای اطلاعات بیشتر باما تماس بگیرید.
برای اطلاعات بیشتر باما تماس بگیرید.

ناودان مشبک

ناودان های مشبک از ورق فلز گالوانیزه ساخته می شوند. روی سطح این ورق فلزی ناودانی سوراخ هایی وجود دارد که می توان از آنها برای مصارف ضروری مانند بستن پیچ و مهره استفاده کرد. از کانال های مشبک در ساخت قفسه های فلزی استفاده می شود.

کانال نور

ناودان سبک نوعی از ناودان است که وزن آن کمتر از وزن تعریف شده در جدول استاندارد استال است.

ناودان سنگین

ناودان سنگین از نظر وزن و ابعاد دقیقاً مشابه اندازه های ثبت شده در جدول آشتا می باشد. به طور معمول، ناودان های سنگین در چندین کارخانه داخلی و همچنین در برخی از کشورهای اروپایی با توجه به اندازه های ثبت شده در جدول محاسباتی تولید می شوند.

به طور کلی می توان گفت که ناودان های سبک و سنگین در ابعاد، وزن، طرح ناودان، قیمت و حتی کاربرد تفاوت های اساسی دارند. قیمت نهایی آبچکان سبک و سنگین نیز بر اساس معیارهایی از جمله وزن، سایز و … سنجیده می شود.برای آشنایی بیشتر با تفاوت آبچکان سبک و سنگین به متال طاها مراجعه فرمایید.

قیمت لوله ناودانی فلزی-قیمت لوله ناودانی فلزی-قیمت لوله ناودانی فلزی-قیمت لوله ناودانی فلزی-قیمت لوله ناودانی فلزی-قیمت لوله ناودانی فلزی-قیمت لوله ناودانی فلزی-قیمت لوله ناودانی فلزیقیمت لوله ناودانی فلزی-قیمت لوله ناودانی فلزی-قیمت لوله ناودانی فلزی

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
معرفی انواع ورق
[aparat id="TBYmO" width="full"]
معرفی مجموعه متال طاها
[aparat id="sJ8By" width="full"]

محبوب ترین مقاله ها

دسته بندی مقالات

برچسب های ضروری