خرید فولاد ارزان تاریخچه تولید فولاد در ایران به قرن چهاردهم قبل از میلاد می رسد. اما رشد و توسعه صنعت فولاد مربوط به دهه های اخیر است.
صنایع آهن و فولاد از جمله صنایعی هستند که هم به دلیل محصول خاص و هم نوع صنعت، نقش برجسته ای در رشد و توسعه کشورهای صنعتی پیشرفته خود داشته اند.
خرید فولاد ارزان
اهمیت آهن و فولاد در توسعه کشورها به حدی است که مصرف آن یکی از شاخص های اصلی توسعه محسوب می شود.
از آنجایی که میزان مصرف فولاد هر کشور به میزان توسعه یافتگی آن بستگی دارد و توسعه خود بازتابی از سطح درآمد، درجه تخصصی شدن اقتصاد کشور،
رشد بخش های صنعتی کشور و نیاز به ساختمان های مسکونی و غیره است، به همین دلیل اغلب از شاخص مصرف سرانه فولاد به عنوان شاخص توسعه استفاده می شود.
قیمت آهن و فولاد
تعریف فولاد
کلمه فولاد به انواع مختلفی از آلیاژها اشاره دارد که عنصر اصلی آنها آهن است. کربن نیز مهمترین ماده آلیاژی فولاد در نظر گرفته می شود.
اگرچه سایر مواد آلیاژی نیز ممکن است در انواع مختلف فولاد به میزان کمتر یا بیشتر یافت شود.
مقدار کربن در فولاد ممکن است بین 3 تا 1.5 درصد متغیر باشد و در موارد محدود به 2.25 درصد برسد. آلیاژهای آهنی که کمتر از 3 درصد کربن دارند آهن نامیده می شوند.
آلیاژهایی که حاوی بیش از 1.5 درصد کربن هستند عموماً چدن نامیده می شوند و به شکل خام آنها چدن نیز می گویند. آلیاژی که کمتر از 50 درصد آهن داشته باشد،
فولاد نامیده نمی شود. فولاد را می توان از نظر ترکیب شیمیایی و ظاهر طبقه بندی کرد که به اختصار به آنها اشاره می شود. چگالی فولاد 7.85 گرم بر سانتی متر مکعب است.
طبقه بندی فولادها بر اساس ترکیب شیمیایی
در ادامه به بررسی انواع فولاد می پردازیم.
فولادهای کربنی
این نوع فولاد که پرمصرف ترین فولاد نیز محسوب می شود دارای آهن و حداکثر یک درصد کربن است. تفاوت این نوع فولادها عمدتاً به دلیل تفاوت در میزان کربن موجود در آن است.
فولاد کربنی با توجه به درصد کربن موجود در آن به سه گروه زیر طبقه بندی می شود:
فولاد کم کربن: فولادی است که حداکثر 0.25 درصد کربن دارد و در کارهای مهندسی و سازه ای کاربرد فراوان دارد.
فولاد کربن متوسط: فولادی است که بین 25/0 تا 7/0 درصد کربن دارد. بیشتر در قطعات متحرک استفاده می شود.
فولاد پرکربن: فولادی است که بین 7/0 تا 1 درصد و بندرت تا 5/1 درصد کربن دارد و در تولید ابزار مهندسی و تولید سکه استفاده می شود. تفاوت اصلی این نوع فولادها در سهولت ماشینکاری، جوشکاری، مقاومت در برابر پارگی، سختی و از این قبیل مشخصات آهن و فولاد است.
فولادهای آلیاژی
این نوع فولادها حاوی مقادیری کربن هستند، اما خواص آنها معمولاً توسط سایر عناصر شیمیایی اضافه شده به فولاد تعیین می شود.
برخی از این عناصر فولاد را سخت می کنند، معمولاً استحکام را افزایش می دهند و برخی مقاومت در برابر خوردگی را افزایش می دهند.
فولاد آلیاژی نیز انواع مختلفی دارد، مانند:
فولاد آلیاژی منگنز
فولاد آلیاژی سرامیکی
فولاد آلیاژی سرامیک-مولیبدن
فولاد آلیاژی نیکل-سرامیک-مولیبدن
فولاد ضد زنگ
این نوع فولاد در واقع همان فولاد معمولی با لایه نازکی از فولاد ضد زنگ در یک یا هر دو طرف است.
عنصر کروم مهمترین ماده آلیاژی فلز است که به همراه آهن، کربن، منگنز و سیلیکون در تولید فولاد ضد زنگ استفاده می شود.
رایج ترین فولاد ضد زنگ حاوی حدود 8 درصد نیکل است. علاوه بر این، فلزات مختلف دیگر نیز به تنهایی یا با هم در تهیه فولاد ضد زنگ استفاده می شوند.
از این فولاد در ساخت قطعات موتور جت، تجهیزات و ملزومات شیمیایی، کارد و چنگال، انواع ظروف پخت و پز و در نهایت انواع دستگاه های مخصوص برش استفاده می شود.
فولاد ضد زنگ
طبقه بندی فولاد بر اساس ظاهر
از آنجایی که طبقه بندی و تعاریف مربوط به فرآورده های آهنی نهایی در هر کشور متفاوت است. بنابراین نمی توان تعریف یا طبقه بندی مشترک بین المللی برای آنها یافت. اما به طور کلی می توان آنها را در دو گروه زیر بررسی کرد:
محصولات طولی
این محصولات عموماً شامل قطعات فولادی سبک و سنگین مانند تیرآهن، نبشی، سپر، میلگرد (میلگرد آجدار، میلگرد ساده، میلگرد آلیاژی، میلگرد گالوانیزه و …)، ریل راه آهن و انواع میلگرد و مفتول می باشد.
میلگردهای زیر از محصولات این کارخانه می باشد. برای مشاهده قیمت میلگرد آلیاژی به سایت متال طاها مراجعه کنید.
خرید فولاد ارزان-خرید فولاد ارزان-خرید فولاد ارزان-خرید فولاد ارزان-خرید فولاد ارزان-خرید فولاد ارزان-خرید فولاد ارزان