خرید فلزات صنعتی تولید
متال طاها

کیفیت تضمینی آهن

کیفیت تضمینی آهن تضمین کیفیت به سازمان ها کمک می کند تا به نیازها و انتظارات مشتری پاسخ دهند.

 

 کیفیت تضمینی آهن
کیفیت تضمینی آهن

 

 

 

کیفیت تضمینی آهن

سازمانی که محصولات و خدمات با کیفیتی را به مشتریان خود ارائه می دهد، اعتماد ایجاد می کند و تصویر مثبتی از خود به جای می گذارد. این مزیت باعث افزایش رقابت پذیری کسب و کار در بازار می شود.

تفاوت بین تضمین کیفیت و کنترل کیفیت چیست؟

اگر فرآیند تضمین کیفیت به درستی انجام شود، سازمان می تواند محصولات خود را با اطمینان بیشتری به بازار عرضه کند. اما مفهوم تضمین کیفیت دقیقاً چیست؟ اصول و فرآیندهای آن چیست؟ تفاوت بین تضمین کیفیت و کنترل کیفیت چیست؟ برای یافتن پاسخ این سوالات در این مقاله با ما همراه باشید.

تضمین کیفیت (QA) چیست؟

تضمین کیفیت یک فرآیند مدیریت کیفیت است که شامل ایجاد استانداردها، دستورالعمل ها و رویه هایی برای جلوگیری از مشکلات کیفیت و حفظ یکپارچگی محصول یا خدمات در طول توسعه آن است.

نقش راه حل های نرم افزاری در کنترل کیفیت تولید

تضمین کیفیت اغلب با کنترل کیفیت، یکی دیگر از اجزای سیستم مدیریت کیفیت، اشتباه گرفته می شود. سیستم مدیریت کیفیت مجموعه ای از روش ها و ابزارهایی است که سازمان ها را قادر می سازد تا تمامی جنبه های مدیریت کیفیت از جمله برنامه ریزی کیفیت، تضمین کیفیت، کنترل کیفیت و بهبود کیفیت را مدیریت کنند.

تفاوت بین تضمین کیفیت (QA) و کنترل کیفیت (QC) چیست؟

تضمین کیفیت فرآیندی جامع برای جلوگیری از بروز مشکلات کیفیت است. تیم کنترل کیفیت در تمام مراحل توسعه محصول: تولید، آزمایش، بسته بندی و تحویل شرکت دارد. در مقابل، کنترل کیفیت (QC) یک فرآیند محدودتر است. کنترل کیفیت بر تشخیص خطاها، اشتباهات یا الزاماتی تمرکز دارد که در محصول برآورده نشده است.

تابع کنترل کیفیت فعال و عملکرد کنترل کیفیت واکنشی است.

تیم QA فعال و فعال است. آنها به دنبال کشف و رسیدگی به منابع مشکلات کیفیت محصول، مانند خطای انسانی در استفاده از مواد نامناسب هستند. این زمانی رخ می‌دهد که تیم کنترل کیفیت به مسائل مربوط به کیفیت پاسخ می‌دهد و محصول را برای شناسایی خطاها یا اجزایی که مطابق با مشخصات تولید نشده‌اند، بازرسی می‌کنند.

وظایف و مسئولیت های مدیر تضمین کیفیت

کنترل کیفیت به دنبال کشف خطاهای کیفیت است، اما تضمین کیفیت به دنبال کشف و رفع مشکلاتی است که منجر به خطاهای کیفیت می شود. کنترل کیفیت پس از توسعه محصول انجام می شود، اما کنترل کیفیت یک فعالیت مستمر است.

نمونه های تضمین کیفیت

تیم QC تست ها و آزمایش های خود را پس از تولید محصول توسط تیم QC انجام می دهد. بنابراین این تیم به دنبال کشف خطاها و خرابی های احتمالی در محصول قبل از رسیدن به مشتریان است. از سوی دیگر، تیم کنترل کیفیت در طول فرآیند توسعه محصول کار می کند و همیشه اطمینان حاصل می کند که هر جنبه ای از محصول با هدف ارائه یک تجربه خوب به مشتریان است.

اصول تضمین کیفیت

مناسب برای هدف: طبق این اصل، محصول باید با هدف مورد نظر سازمان سازگار باشد، یعنی محصول باید هدفی را که برای ساخت آن تعریف شده است، انجام دهد.
اولین بار: بر اساس این اصل، محصول توسعه یافته باید در زمان ساخت عاری از هرگونه نقص باشد. این اصل به «رویکرد نقص صفر» نیز معروف است.

عوامل موثر بر تضمین کیفیت

تضمین کیفیت یک روش پیشگیرانه است که هدف آن بهبود کیفیت محصولات و خدمات و همچنین افزایش سطح بهره وری با تاکید بر طراحی محصول و فرآیندهای مرتبط است. این مفهوم تضمین می کند که طراحی محصول دارای حداقل نقص و خرابی است.

کیفیت تضمینی آهن- کیفیت تضمینی آهن- کیفیت تضمینی آهن- کیفیت تضمینی آهن- کیفیت تضمینی آهن- کیفیت تضمینی آهن- کیفیت تضمینی آهن- کیفیت تضمینی آهن

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
معرفی انواع ورق
[aparat id="TBYmO" width="full"]
معرفی مجموعه متال طاها
[aparat id="sJ8By" width="full"]

محبوب ترین مقاله ها

دسته بندی مقالات

برچسب های ضروری