متال طاها

قیمت مقاطع فولادی

قیمت مقاطع فولادی یکی از مهم ترین مصالح ساختمانی هستند که اسکلت ساختمان را تشکیل می دهند. همچنین در صنایع مختلفی مانند خودروسازی، کشتی سازی، سازه سازی و غیره کاربرد دارند. در این مقاله سعی بر این است که انواع پروفیل های فولادی را نام برده و کاربرد آنها را بیان کنیم.

 

 قیمت مقاطع فولادی
قیمت مقاطع فولادی

 

قیمت مقاطع فولادی

قیمت مقاطع فولادی محصولاتی هستند که با فرآیندهایی از مواد اولیه مانند بیلت، شمش فولادی و بیلت تولید می‌شوند و میزان کربن آن‌ها بین 0.16 تا 0.25 درصد است. از پرکاربردترین و پرفروش ترین پروفیل های استیل می توان به قطعات نبشی، پروفیل های راه راه، پایه و تیرآهن اشاره کرد.

قیمت مقاطع فولادی

◾️ مشخصات انواع پروفیل فولادی

خمش کششی: قیمت مقاطع فولادی با مقاومت های کششی و خمشی مختلف تولید می شوند و بسته به نوع نیاز در پروژه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.
چکش خواری: فولاد چکش خواری بسیار خوبی دارد به همین دلیل در ساخت انواع نبشی، ناودانی، ورق فولادی، ریل، موتور، تسمه فولادی و … استفاده می شود.
قابلیت اتصال: انواع مقاطع فولادی را می توان با استفاده از اتصال خشک (پیچ) یا مرطوب (جوشکاری) به یکدیگر متصل کرد و قطعات جدید ساخت.
ضریب انبساط: ضریب انبساط فولاد با توجه به دمای متغیر 100-2 درجه سانتیگراد 2% محاسبه می شود.

◾️انواع پروفیل استیل

انواع پروفیل فولادی و کاربرد آنها متفاوت است. مقاطع مختلف دارای خواص و کاربردهای فراوانی در صنعت ساختمان هستند که با روش های استاندارد متفاوتی تولید و به بازار عرضه می شوند.

قیمت مقاطع فولادی

مقاطع فولادی به طور کلی به دسته های زیر طبقه بندی می شوند:

این مقاطع به دو دسته تقسیم می شوند: مقاطع زاویه ای با زوایای مساوی و پایه هایی با ابعاد مساوی، مقاطع زاویه ای با زوایای نامساوی و پایه هایی با ابعاد متفاوت. در ساخت خرپاهای سقفی از مقاطع زاویه دار استفاده می شود. گوشه ها و ناودانی ها بین بخش های زاویه دار قرار دارند.

قیمت مقاطع فولادی

 بهترین فلزات برای انتقال حرارت کدامند؟

نبشی ها به روش نورد گرم و نورد سرد برای اتصال پل ها به ستون ها، تیرها به تیرهای باربر، ساخت ستون، ساخت خرپا، ساخت انواع قاب، پایه ستون های مختلف، پله ها، دکل ها، ساخت کلاهک ها و سقف های سبک تولید می شوند. پدینت ها و غیره آنها به صورت جداگانه یا ترکیبی استفاده می شوند.

قیمت مقاطع فولادی

انواع نبشی و ناودانی.

شکل ظاهری قائم شبیه حرف U انگلیسی است و سطح مقطع عمودی از یک بدنه افقی و دو بال عمودی تشکیل شده است. پایه ها نیز از نظر ورق فولادی به 2 دسته مشبک و ساده تقسیم می شوند.

از ناودانی های ساده در ساخت دیوار انبارها، کارگاه ها، ساخت سقف های سبک مانند تیرآهن، ساخت چارچوب در و پنجره، ساخت سازه خودرو، ساخت دیوار و سقف تریلر، ساخت نرده، خرپا پل یا محافظ نرده ها، در ساخت تجهیزات دریایی و پایه ها. رنده ها همچنین در ساخت قفسه های فولادی و سازه های سبک فولادی استفاده می شوند.

قیمت مقاطع فولادی

2- مقاطع قوطی شکل

این پروفیل ها به صورت لوله های فولادی مدور و پروفیل های مربع و مستطیل در ابعاد و اندازه های مختلف تولید می شوند و در ساخت ستون ها، تیرها و خرپاها کاربرد دارند.

قیمت مقاطع فولادی

3- مقاطع T شکل

در مقاطع یا سپرهای T شکل، فلنج ها و تارها به شکل «T» بوده و در ساخت خرپا برای استحکام سازه، در سقف، نورگیر، نرده، ساخت سد، ساخت در و پنجره استفاده می شود. این پروفیل ها در اندازه های 20x20x3 میلی متر تا 150x150x10 میلی متر و در ضخامت های مختلف تولید می شوند.

قیمت مقاطع فولادی

4- بخش های شکل I

مقاطع I شکل که به آنها تیر یا تیر فلزی می گویند. در اندازه های مختلف از 50*75 میلی متر تا 600*210 میلی متر تولید می شود و به عنوان تیر یا ستون در ساختمان سازی استفاده می شود. در دو سر تیر دو بال موازی وجود دارد و بین دو بال عمودی یک قسمت آهنی وجود دارد که به آن تیر می گویند.

قیمت مقاطع فولادی- قیمت مقاطع فولادی- قیمت مقاطع فولادی- قیمت مقاطع فولادی

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

فقط کافیه یک بار از ما خرید کنی

معرفی انواع ورق
[aparat id="TBYmO" width="full"]
معرفی مجموعه متال طاها
[aparat id="sJ8By" width="full"]

محبوب ترین مقاله ها

دسته بندی مقالات

برچسب های ضروری