قیمت فولاد نیتراته 1.8509 به دلیل وجود عناصر نیتریدکننده، به ویژه آلومینیوم، در فولاد نیتریده شده ۸۵۰۹، این فولاد برای فرآیند نیتریدینگ مناسب بوده و از سختی و عمق نفوذ نیترید بالایی برخوردار است. همچنین در قطعات خودرو و قطعات سایشی با دقت بالا استفاده میشود.

قیمت فولاد نیتراته 1.8509
برای خرید «فولاد نیتروژندار ۱.۸۵۰۹» و ثبت سفارش، لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید.
راهنمای خرید استیل ۱.۸۵۰۹ در انتهای متن ذکر شده است و شما همواره میتوانید اطلاعات محصول خود را به صورت ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته از طریق پشتیبانی آنلاین وبسایت و تا پایان ساعت کاری از طریق شمارههای ذکر شده در اختیار کارشناسان ما قرار دهید.
فولاد نیتراده
فولاد آبکاری شده با نیتروژن نوعی فولاد آلیاژی است که توسط یک فرآیند شیمیایی تشکیل میشود. در این فرآیند، نیتروژن اتمی با عناصر روی سطح قطعه تماس پیدا میکند و نیتریدهای سخت و پایداری تشکیل میدهد که به سطح فولاد نفوذ میکنند. این فرآیند باعث ایجاد یک لایه سفید رنگ روی سطح فولاد می شود که سختی فولاد را افزایش می دهد.
هدف از فولادهای نیتراده
نیتریدینگ سطحی بسیار سخت و مقاوم در برابر سایش ایجاد میکند. به دلیل پایین بودن دمای آنیل (تقریباً ۵۰۰ درجه سانتیگراد)، اعوجاج بسیار کمی در قطعه کار ایجاد می شود و به دلیل حذف فرآیند تمپر، هیچ تنشی در آن ایجاد نمی شود.
کاربرد فولاد
فولادهای عملیات حرارتی شده با نیتروژن در ابزارسازی برای تولید انواع قالبها و همچنین قالبهای پرس، مواد مصنوعی، لاستیک، قالبهای تزریقی، مواد ترموپلاستیک، اجزای قالب اکستروژن مداوم برای مواد مصنوعی و ماشینهای تزریق استفاده میشوند.
فولادهای آلیاژی
در نیتریده کردن فولادهای آلیاژی حاوی کروم، آلومینیوم و گاهی نیکل، آنها را در دمای ۵۰۰ تا ۵۲۰ درجه سانتیگراد در جریان گاز آمونیاک آنیل میکنند. روش دیگری نیز وجود دارد که در آن فولادهای آلیاژی فوق الذکر در حمام نمک سیانید مذاب در دمای ۵۵۰ تا ۵۷۰ درجه سانتیگراد آنیل میشوند تا نیتراته شوند.
افزایش فوق العاده سختی
در این عملیات حرارتی آنیل، نیتروژن به سطح قطعه نفوذ کرده و به دلیل پیوند با عناصر آلیاژی، باعث افزایش فوق العاده سختی سطح می شود. با استفاده از این روش میتوان به سختی ویکرز ۱۰۰۰ HV دست یافت که معادل بیش از سختی راکول ۶۸ HRC است و این سختی را میتوان بدون تغییر تا دمای ۵۰۰ درجه سانتیگراد مشاهده کرد. اگر میخواهید قسمتهای نرم قطعه را حفظ کنید، آنها را با قلع بپوشانید.

نیتریده کردن
ضخامت لایه نیتریده شده چند دهم میلیمتر است که به زمان آنیل، روش نیتریده کردن (نیتریده کردن حمام نمکی، نیتریده کردن گازی) و نوع فولاد نیتریده شده بستگی دارد. عیب این روش، زمان پخت طولانی آن است. زمان لازم برای عمق سخت شدن تقریباً 0.1 میلیمتر در حمامهای نمک و گاز نیترات به ترتیب 2 و 8 ساعت است.
تیغههای نازک روی قطعه کا
از آنجایی که تغییر (گرادیان) سختی از سطح قطعه کار به هسته آن تدریجی است، حذف سطح سخت آن دشوار است. با این حال، از ایجاد لبههای تیز و تیغههای نازک روی قطعه کار خودداری کنید، زیرا در این موارد، فرآیند نیتریداسیون در هر دو طرف انجام میشود و هسته چقرمه یا نرم باقی نمیماند. برای قطعات دیواره نازک، لبههای قطعات باید گرد شده و زمان نیتریداسیون کوتاه شود. فولادهای تمپر شده بسیار مفید هستند زیرا در حالت تمپر شده خواص مکانیکی بهتری دارند و ساختار برای ایجاد یک لایه نیترات قوی و بدون نقص، تمپر میشود.
قیمت فولاد نیتراته 1.8509-قیمت فولاد نیتراته 1.8509-قیمت فولاد نیتراته 1.8509-قیمت فولاد نیتراته 1.8509-قیمت فولاد نیتراته 1.8509-قیمت فولاد نیتراته 1.8509-قیمت فولاد نیتراته 1.8509-قیمت فولاد نیتراته 1.8509-قیمت فولاد نیتراته 1.8509قیمت فولاد نیتراته 1.8509