خرید آهن آلات بازیافتی
متال طاها

صنعت فولاد یوسف دلاکان

صنعت فولاد یوسف دلاکان در سال های اخیر میزان تولید و مصرف فولاد خام در جهان افزایش چشمگیری داشته است. در سال 2019، تولید فولاد خام در سراسر جهان تقریباً 1.87 میلیارد تن بود که در مقایسه با سال 2009 (ده سال پیش) تقریباً 50 درصد افزایش یافت.

 

 صنعت فولاد یوسف دلاکان
صنعت فولاد یوسف دلاکان

 

صنعت فولاد یوسف دلاکان

چین با تولید 996 میلیون تن فولاد خام در سال 2019 بزرگترین تولید کننده فولاد جهان بوده است و این کشور علاوه بر اینکه اولین تولید کننده فولاد جهان است، رتبه اول مصرف فولاد را نیز دارد پس از چین، هند (111 میلیون تن) و ژاپن (99 میلیون تن) بزرگترین تولیدکنندگان فولاد جهان هستند.

فلزات اساسی

جالب است بدانید که بیش از 95 درصد از تولید فلزات اساسی در جهان مربوط به فولاد و آلیاژهای آن و مصرف سایر فلزات مانند آلومینیوم، سرب، روی و … است. کمتر از 5 درصد است! انتظار می‌رود روند افزایشی تولید و مصرف فولاد در سال‌های آینده به‌ویژه در اقتصادهای در حال توسعه ادامه یابد.

صنعت فولاد در ایران

جمهوری اسلامی ایران با تولید حدود 32 میلیون تن فولاد در سال 2019، با جهش 4 پله ای نسبت به سال 2016 در رتبه دهم جهان قرار گرفت. ده سال گذشته! همچنین صنعت فولاد ایران در میان ده کشور صادرکننده فولاد خام علاوه بر تامین مصرف داخلی بوده است.علاوه بر تامین نیاز داخلی، افزایش تولید و فروش صادراتی برای تامین ارز مورد نیاز کشور از محل صادرات غیرنفتی بسیار مهم است

حمایت های ویژه دولت

بنابراین انتظار می رود حمایت های ویژه دولت از این صنعت در آینده نیز ادامه داشته باشد.به طور کلی می توان گفت که آینده بازار فولاد جهان را می توان مثبت ارزیابی کرد. کشور . پیش بینی می شود در سال های آتی تولید فولاد ایران همچنان رو به افزایش باشد و تا سال 2025 به بیش از 50 میلیون تن در سال برسد.

مشتریان فولاد ایران چه کشورهایی هستند؟

واردکنندگان اصلی فولاد ایران کشورهای آسه آن مانند مالزی، سنگاپور، میانمار، تایوان، تایلند، فیلیپین، اندونزی و به طور کلی کشورهای آسیای دور هستند. قبل از سال 2017 بخشی از صادرات متعلق به بازار اروپا بود اما پس از آن به دلایلی ایران بازار اروپا را از دست داد.

مواد اولیه و روش های تولید.

همانطور که گفته شد فولاد آلیاژی از آهن با درصد کم (بین ۰۲/۰ تا ۲ درصد) کربن و مقادیری از عناصر دیگر همراه با آن است. بنابراین مواد اولیه تولید فولاد عمدتاً سنگ آهن، کنسانتره، گندله و کلوخه آهن است. کنسانتره آهن از آسیاب سنگ آهن به دست می آید.

کلوخه ها

گلوله ها و کلوخه ها نیز با استفاده از روش های خاص (مانند تف جوشی) در کارخانه های گندله تولید می شوند و به عنوان مواد اولیه تولید فولاد به کارخانه های فولاد فروخته می شوند. لازم به ذکر است که کارخانجات تولید فولاد عمدتاً از تکه و گندله یا قراضه به عنوان مواد اولیه استفاده می کنند.

گلوله های آهن

در روش کوره بلند، گلوله های آهن به همراه آهک و کک (نوعی زغال سنگ) وارد کوره بلند می شوند و پس از ذوب در دمای بسیار بالا، آهن خام به دست می آید. سپس آهن خام در یک مبدل قرار می گیرد و کربن اضافی و ناخالصی های آن حذف می شود تا فولاد خام تولید شود.

روش احیای مستقیم

روش احیای مستقیم از دو قسمت تشکیل شده است: تولید آهن اسفنجی و سپس ذوب آن در کوره های الکتریکی با استفاده از جریان الکتریکی بسیار قوی. در این روش ذرات اکسید آهن (سنگ آهن) در تماس با گازهای احیا کننده مانند هیدروژن و مونوکسید کربن در دمای 750 تا 900 درجه سانتیگراد احیا شده و به آهن اسفنجی تبدیل می شوند. سپس آهن اسفنجی به دست آمده را در کوره های برقی بسیار بزرگ قرار می دهند و فرآیند

 

صنعت فولاد یوسف دلاکان- صنعت فولاد یوسف دلاکان- صنعت فولاد یوسف دلاکان- صنعت فولاد یوسف دلاکان- صنعت فولاد یوسف دلاکان- صنعت فولاد یوسف دلاکان

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

فقط کافیه یک بار از ما خرید کنی

معرفی انواع ورق
[aparat id="TBYmO" width="full"]
معرفی مجموعه متال طاها
[aparat id="sJ8By" width="full"]

محبوب ترین مقاله ها

دسته بندی مقالات

برچسب های ضروری